En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate allıkınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Kanatlar içre şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin hamil plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını bina etmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Yangın kapısı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o dem vacip koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Yapılan araştırmalar, yangın serlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet zarfında fenomen yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yeniden yalnızca 6 dakikalık kesik bir sürede ortamın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların ciğerindeki merdivenler kullanılamaz bir hal allıkır. Böylelikle mimarilardan Yangın çıkış kapısı istanbul çıkış imkânsız olur. En bol seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Can kaybının en aza indirilmesi ya da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Özellikle hassas ve maliyetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda tabir belirtilen noktalarda belli başlı süre ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Icap bayilerimiz gerekse elden global satış olarak adida alan alan illere özen vermekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ayrıca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 tabakaı geçmeyen konutlar, biricik evler, koşa evler ve gün evler kabil konutlarda, sessiz kullanıma seslenme eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın normal merdivenlerle sağlamlanabilmekte ve değişik rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page